Ahulp voor opdrachtgevers

Is uw organisatie op zoek naar nieuwe vrijwilligers? Ahulp kan u helpen om de potentiƫle vrijwilliger te activeren. Onze ervaring is dat veel mensen bereid zijn om vrijwilligerswerk te doen, het potentieel is enorm. Alleen is er vaak net dat zetje nodig om mensen zover te krijgen. Wij wachten niet totdat er reacties op een vacature komen, maar stappen rechtstreeks op uw doelgroep af. Dit doen we door op actieve wijze en goed voorbereid de wijk in te gaan. Onze organisatie maakt gebruik van jarenlange ervaring die onze mensen hebben opgedaan in onder andere het werken met vrijwilligers en in de wervingsbranche.

Ahulp werkt nauw samen met opdrachtgevers en biedt mensen namens u de kans om in uw organisatie van betekenis te kunnen zijn. Ahulp kan helpen bij zowel de werving van structurele vrijwilligers als ook vrijwilligers voor een afgebakende periode of activiteit.

Voor meer informatie over samenwerking met Ahulp kunt u contact opnemen met Albert Kooiker via info@ahulp.nl of 06-24396820.